""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i Falu Simsällskap
BLI MEDLEM

Jobb

Jobba hos oss?

Privatundervisning!

Boka privatundervisning för barn!

Hösten 2022!

Boka en plats till höstens simskola!

Nyheter

Anmälan - Vårterminens Simskola
2023-01-12 16:53

Härligt!

 
Nu har vi tillsammans med Falu Kommun finslipat de sista detaljerna inför flytten till det Nya Badhuset på Lugnet!
 
I och med detta kan vi nu gå ut med att Återanmälan inför Vårterminens Simskola öppnar måndagen den 23/1 kl.12:00 och att Nyanmälan öppnar onsdagen den 25/1 kl.12:00. 
 
Bassängschemat och tiderna görs synliga på vår hemsida/bokningssida under måndagen (16/1).
 
Välkommen med Din anmälan!
Vid frågor kontakta Marie (simskoleansvarig) via mejl: simskola@falusim.se
Rekordlistor 2022
2022-12-31 13:57

Då är tävlingssäsongen 2022 över och detta år blev våren lite annorlunda p.g.a. pandemin. I slutet av våren började tävlingarna genomföras som dom brukar. Vi avslutade 2022 med medley-KM i vår nya hemma bassäng.

 

Vi har sammanställt topplistor på vår rekordsida... Här hittar du Topp 5 i varje gren för 2022 men även Topp 5 lista totalt*. Alla klubbrekord är också uppdaterade.

 

Rekordsidan hittar du under verksamhet, Tävlingssimning och Rekord.

 

 

Frågor om nya badet
2022-12-07 13:49

Vi i Falu Simsällskap ser fram emot att flytta verksamheten till det nya badhuset.
Många av er hör också av sig till oss med frågor kring träningstider, kursbokningar med mera i det nya badet. Ett intensivt arbete pågår just nu för att få klart de sista detaljerna så att vi kan delge er hur det kommer att bli för oss i det nya badhuset.
Vi har, under både bygg- och planeringstiden, fått vara delaktiga tillsammans med Falu kommun för att på ett bra sätt skapa bästa möjliga förutsättningar för vår verksamhet. Under hösten har dialogen fokuserat på planering av tider för vår verksamhet. Vi har utifrån dessa dialoger ansökt om tider.  Dock skilde sig våra önskemål mot de tider vi tilldelats vilket gör att vi i skrivande stund har fortsatt dialog med kommunen för att få till bra förutsättningar för oss.

Verksamheten flyttar in i det Nya Badhuset
2022-11-17 18:05

Fler bilder (+9) >>

Snart flyttar vi in i det Nya Badhuset på Lugnet! Den officiella byggstarten drog igång redan i mars 2020 och nu står det klart att badhuset öppnar upp för allmänheten i mitten av december månad 2022. Vårterminens verksamhet startar upp i det Nya Badhuset. Häftigt!  

   

För tillfället väntar vi med att gå ut med anmälningsdatum för vårens simskolor då tiderna vi får disponera i bassängerna inte är klara. Ytterligare information och bassängschema kommer publiceras senast en vecka innan anmälan öppnar.   

  

Ovan ser du bilder från de olika bassängerna:  

  • Familjebad med lekbassäng och aktivitetsbassäng.  
  • Bassäng för tävling och motionsimning.  
  • Multibassäng och rehab-bassäng med höj- och sänkbar botten.  
  • Flexibla omklädningsrum.  

Läs mer om badhuset på Falu Kommuns hemsida.  

BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
SAMARBETSPARTNERS