""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Privatlektioner

Vi erbjuder individuellt anpassad simundervisning för barn 4 år och uppåt. En privatlektion kan ge den extra skjutsen som behövs för att simma självständigt eller för att få till den rätta tekniken.

Privatlektioner sker i Lugnets inomhusbad och sker samtidigt som badet är öppet för allmänheten. Varje lektion är 30min lång och kostar 375kr. köper ni 4 lektioner så gör vi ett paket för 1150kr. Entréavgift till simhallen tillkommer. Föräldrar måste betala sin egen entréavgift om ni vill följa med in till badet.

 

*Under sommarperioderna (v.25-28 & v.32-33) år 2024 gör vi ett paketpris med 5 lektioner (under en och samma vecka) för 1600kr, där varje lektion är 30 minuter lång. Entréavgifter tillkommer även under denna period.

Intresseanmälan av privatlektioner görs via e-post till simskola@falusim.se

Under höst- och vårterminen har oftast våra ordinarie ledare fullt upp med terminsimskolan, därför brukar vi ha svårt att erbjuda privat simundervisning under dessa perioder. Till sommaren har vi vanligtvis lättare att erbjuda privat undervisning. Vid intresseanmälan skrivs e-postadressen upp. Så snart vi kan erbjuda privat undervisning skickas information ut om anmälan. Ni får då ett mejl, vanligtvis 1-4 veckor innan start. Först till kvarn gäller vid anmälan. Blir tiderna fullbokade kan ni göra en eller fler bevakningar på den/de tider som ni vill ställa er i kö till. Blir en plats ledig så skickas ett mejl ut till er som gjort en bevakning. Därefter ges alla som gjort en bevakning möjlighet att göra en anmälan (först-till-kvarn gäller). 

 
SAMARBETSPARTNERS