""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Jobba som simledare hos oss 2024!
Vi bjuder in till ledarträff för framtida simskoleledare som är intresserade av att jobba under sommaren och/eller hösten!
 
När?
Måndagen 22 april kl.18:00-19:00
 
För vem?
Är du ansvarstagande och gillar att jobba med barn? Vill du samla erfarenheter vid sidan av ditt studerande? Då ska du inte missa detta.
Du ska i år vara 15 år eller äldre samt simkunnig.
 
 
Anmäl ditt intresse till simskola@falusim.se
Mer information fås via intresseanmälan.
Jobba hos Falu SS!

Simkunnighet är något som prioriteras högt i vårt samhälle och det är stor efterfrågan på simskola, privat simskola och vuxensimning.


Är du intresserad av en liten extra inkomst, tycker om att jobba med barn och har vattenvana? Då vill vi på Falu SS att du hör av dig till oss!

 

Vi är alltid i behov av simledare till våra simskolegrupper. Vi jobbar efter den Svenska Simlinjen och har över 300 barn i våra grupper. Barnen är från 4år upp till 12år.

 

Man måste vara medlem hos oss, vara simkunnig och tycka om barn! Man jobbar två ledare tillsammans och varje grupp har 8-12 barn beroende på svårighetsgrad. Är du intresserad av att hålla privat simskola så finns det möjlighet till det också. Vi har internutbildningar under terminerna och externa utbildningar vid behov.

 

Hör av er via mail till simskola@falusim.se

Höstterminen 2023 och vårterminen 2024

 

I och med den stora efterfrågan av simskola och simkunnighet gör att vi behöver fler engagerade simledare (1) och kantansvariga (2) i simskolan.

 

I båda rollerna erbjuds bland annat HLR-utbildning varje år samt interna- och externa utbildningar från FSS, SISU och Svenska Simsällskapet!

 

  1. När man jobbar som simledare i FSS är man i vattnet för att undervisa, lära och utveckla barnens simkunskaper. Vanligtvis jobbar simledaren 1-2 pass i veckan, där varje pass är 2-3 lektioner (á 40min).  
  1. Att vara kantansvarig innebär att vara på plats i simhallen 1-3 kvällar i veckan. På ett engagerat sätt i sitt arbete motivera och leda simskoleledarna i rätt riktning samt jobba med det administrativa runtomkring; såsom föräldrafrågor, rekrytering av ledare och ansvara för simskoleinnehåll tillsammans med simskoleansvarig. 

 Är DU intresserad av något av alternativen? Kontakta simskola@falusim.se

 
SAMARBETSPARTNERS