""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sommarsim

Vi  erbjuder simträning för vuxna under hela sommaren. Sommarträningen kommer att vara organiserad så att varje tillfälle har nya simpass med lite olika tema. Men det är ingen kontinuerlig kurs, så alla väljer att komma på vilka och hur många gånger som man vill.

 

När: Perioden 23 maj – 21 augusti

 

Var: Lugnets Utebad

 

Träningstider
Måndag kl 19:00-20:30  När våra sjöar blir varma flyttas måndags träningen till sjöar runt Falun.
Tisdagar kl 19:00-20:30
Torsdag kl 19:00-20:30

 

De första måndagarna i maj/juni kommer vi hålla till i utebassängen på Lugnt. Så snart det blir varmare i vattendragen runt Falun kommer träningen bedrivas vid olika sjöar. Alla som deltar måste ha våtdräkt och färgglad badmössa. Gärna en Saefty Bouy också!  Vi kommer att ha öppetvatten fokus där vi kommer simma runt bojar, simma i klunga och lära oss mer om navigering.

 

Tisdag och torsdagspassen bedrivs i utebassängen på Lugnet och kommer att vara indelad i tre olika nivåer. Ni måste kunna grunderna i crawl för att kunna tillgodogöra er instruktionerna. De som simmar längst kommer att få simma/lära sig alla fyra olika simsätten och det kommer att vara ordentliga simserier. Men det är också viktigt att vi har kul tillsammans.

 

Du bokar din plats till sommaträningen via vår Internetbokning här...

 
SAMARBETSPARTNERS