SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sommarsim

Falu SS erbjuder simträning för vuxna vuxna under hela sommaren. Sommarträningen kommer att vara organiserad så att varje tillfälle har nya simpass med lite olika tema. Men det är ingen kontinuerlig kurs, så alla väljer att komma på vilka och hur många gånger som man vill.


När: Perioden 21 maj – 27 augusti


Var: Lugnets Utebad


Träningstider (drop in):
Måndag kl 19:00-20:30 (öppetvatten fokus, pågår fram till 8 juli)
Tisdagar kl 19:00-20:30
Torsdag kl 19:00-20:30


Måndagsträniningar pågår från 22 maj fram till Vansbrosimningen den 8 juli. Simpassen har öppetvatten fokus där vi kommer simma runt bojar, simma i klunga och lära oss mer om navigering. De första måndagarna i maj/juni kommer vi hålla till i utebassängen på Lugnt. Så snart det blir varmare i vattendragen runt Falun kommer träningen bedrivas vid olika sjöar. Alla som deltar måste ha våtdräkt och färgglad badmössa. Gärna en Saefty Bouy också!

Tisdag och torsdagspassen bedrivs i utebassängen på Lugnet och kommer att vara indelad i tre olika nivåer. Ni måste kunna grunderna i crawl för att kunna tillgodogöra er instruktionerna. De som simmar längst kommer att få simma/lära sig alla fyra olika simsätten och det kommer att vara ordentliga simserier. Men det är också viktigt att vi har kul tillsammans.

 

Du bokar din plats till sommaträningen via vår Internetbokning här...

 
Beställ Klubbkläder
Sponsorer