Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simning, Vattenpolo, Triathlon
Sommarsimning för vuxna

Falu SS erbjuder simträning för vuxna vuxna under hela sommaren. Sommarträningen kommer att vara organiserad så att varje tillfälle har nya simpass med lite olika tema. Men det är ingen kontinuerlig kurs, så alla väljer att komma på vilka och hur många gånger som man vill.


När: Perioden 21 maj – 27 augusti


Var: Lugnets Utebad


Träningstider (drop in):
Måndag kl 19:00-20:30 (öppetvatten fokus, pågår fram till 8 juli)
Tisdagar kl 19:00-20:30
Torsdag kl 19:00-20:30


Måndagsträniningar pågår från 22 maj fram till Vansbrosimningen den 8 juli. Simpassen har öppetvatten fokus där vi kommer simma runt bojar, simma i klunga och lära oss mer om navigering. De första måndagarna i maj/juni kommer vi hålla till i utebassängen på Lugnt. Så snart det blir varmare i vattendragen runt Falun kommer träningen bedrivas vid olika sjöar. Alla som deltar måste ha våtdräkt och färgglad badmössa. Gärna en Saefty Bouy också!

Tisdag och torsdagspassen bedrivs i utebassängen på Lugnet och kommer att vara indelad i tre olika nivåer. Ni måste kunna grunderna i crawl för att kunna tillgodogöra er instruktionerna. De som simmar längst kommer att få simma/lära sig alla fyra olika simsätten och det kommer att vara ordentliga simserier. Men det är också viktigt att vi har kul tillsammans.

 

Kostnaden är 1150:- för hela sommaren och inkludera upp till tre pass/vecka. Vill du bara vara med på öppetvattenträningen på måndagarna ska du vara medlem i Falu SS. Kontakta för kansli för att bli medlem kansli@falusim.se


Du bokar din plats till sommaträningen via vår Internetbokning här... 


Bokningen till öppnar måndag den 1 maj kl 20:00. 


Frågor?
Maila vårt kansli på mail kansli@falusim.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Falu Simsällskap, 30/03 12:31 
Falu Simsällskap, 18/03 11:59 
Falu Simsällskap, 06/03 14:41 
Falu Simsällskap, 21/01 13:25 
Falu Simsällskap, 08/01 12:10 
 
Beställ Klubbkläder
Sponsorer