Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simning, Vattenpolo, Triathlon

Falu SS erbjuder privat simundervisning för barn och vuxna. Med egen simlärare får du chans att öva på just det som du behöver.


Barn

Falu Simsällskap erbjuder enskilda simlektioner för barn. Med en egen simlärare får barnet chans att öva på just det som han/hon behöver öva på. Behöver ditt barn extra hjälp med bröstsimmet? Vill ditt barn lära sig att dyka? Har ditt barn svårt för att flyta på rygg och vill träna extra på det? I vår privatsimskola lägger vi upp undervisningen utifrån barnets behov.

Privatsimskolan äger rum på Lugnets inne/utebad och sker samtidigt som badet är öppet för allmänheten. Falu Simsällskap erbjuder ett paket med 4 tillfällen á 30 minuter, priset är 1100 kr. Entréavgift till simhallen tillkommer. Föräldrar måste betala sin egen entrèavgift om ni vill följa med in. Du väljer själv vilka tider du vill ha och hur tätt du vill ha lektionerna. 

Vid frågor om privat simundervisning för barn kontakta nyborjarsim@falusim.se 


Vuxna
Falu Simsällskap erbjuder även privata simlektioner i crawl för vuxna. Med en egen simlärare får du chans att öva på just det som du behöver för att ta nästa steg i din utveckling. I vår privatundervisning lägger vi upp undervisningen utifrån dina behov. Är du intresserad av detta kickar du en intresseanmälan till oss. Vi kontaktar sedan dig för att komma överens om tidpunkt.


Privatundervisningen äger rum på Lugnets innebad/utebad och sker samtidigt som badet är öppet för allmänheten. Falu Simsällskap erbjuder ett paket med 4 tillfällen á ca 45 min, priset är 1500 kr/person. Entréavgift till simhallen tillkommer. Du väljer själv vilka tider du vill ha och hur tätt du vill ha lektionerna. Är ni ett mindre sällskap som vill göra detta tillsammans går det bra att var upp till 4 personer/tillfälle.

Vid frågor och anmälan till privat simundervisning kontakta tomas@falusim.nu


Betalning:

Kurserna ska betalas i förskott via faktura. Överenskomna kurstillfällen som avbokas senare än 24h innan planerat kurstillfälle räknas som genomförd och kommer inte ersättas av ett nytt tillfälle. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Falu Simsällskap, 01/08 14:52 
Falu Simsällskap, 15/07 21:46 
Falu Simsällskap, 06/07 05:57 
Falu Simsällskap, 21/05 18:05 
Falu Simsällskap, 10/05 06:37 
Falu Simsällskap, 24/04 09:41 
 
Beställ Klubbkläder
Sponsorer