Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simning, Vattenpolo, Triathlon
Jobba hos Falu SS!
Simkunnighet är något som prioriteras högt i vårt samhälle och det är stor efterfrågan på simskola, privat simskola och vuxensimning.

Är du intresserad av en liten extra inkomst, tycker om att jobba med barn och har vattenvana? Då vill vi på Falu SS att du hör av dig till oss!


Vi är alltid i behov av simledare till våra simskolegrupper. Vi jobbar efter den Svenska Simlinjen och har över 300 barn i våra grupper. Barnen är från 5år upp till 10år.


Man måste vara medlem hos oss, vara simkunnig och tycka om barn! Man jobbar två ledare tillsammans och varje grupp har 8-12 barn beroende på svårighetsgrad. Är du intresserad av att hålla privat simskola så finns det möjlighet till det också. Vi har internutbildningar under majmånad och extra vid behov.


Hör av er via mail till nyborjarsim@falusim.se

Vision
”Vattenglädje för alla – från strand till kakel” 

Falu Simsällskap vill vara regionens ledande förening inom simidrott och erbjuder ett brett utbud av vattenaktiviteter inom följande områden: 

  • Nybörjarsimning
  • Tävlingssimning
  • Träningssimning (motion, vuxen, ungdom)
  • Vattenpolo
  • Öppet Vatten-simning
  • Masterssimning
  • Triathlon
Policydokument
Vi vill att de som idrottar i vår förening ska finna glädje och gemenskap i utövandet, må bra och prestera mera. Vi tar avstånd från mobbing, kriminalitet och sexuella trakasserier. Vi står för rent spel och jobbar aktivt mot doping, alkohol, droger. Vi kommunicerar öppet tydligt och effektivt. Läs mer i våra policydokument här...
Verksamhetsplan
I samband med årsmötet den 20 mars antogs verksamhetplanen för 2018. Du hittar verksamhetsplanen här...
Stadgar
Stadgar är beteckningen på de interna regler som gäller för vår förening

Falu Simsällskap är en sammanslutning av personer eller andra typer av simintresse. Falu Simsällskap är en juridisk person. Ta del av våra stadgar i mappen policydokument här...

Organisation
 
Styrelse
 
 
Beställ Klubbkläder
Sponsorer